Cuțite de bucătărie roșii, BANQUET

(4 Evaluare)
Cod: 11121

Cuțite de bucătărie roșii, BANQUET

(4 Evaluare)
Cod: 11121
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Cuțite de inox

Încă nu v-ați decis?

Căutați alte produse din aceeași categorie Articole bucătărie , Cuțite de bucătărie , Cuțite de inox

Cuțite de bucătărie roșii, BANQUET

  • set 5 piese
  • mânere ergonomice
  • dmensiuni practice

Cuțitele de bucătărie cu suprafață antiaderentă de culoare roșie le veți aprecia de fiecare dată când gătiți. Cuțitele au mânere ergonomice cu strat antialunecare pentru confortul dumneavoastră. În setul de 5 bucăți de cuțite de bucătărie primiți cele mai utilizate dimensiuni: cuțit de bucătar, cuțit pentru pâine, cuțit de tranșare, cuțit universal și cuțit pentru legume. Cuțitele sunt potrivite pentru mașina de spălat vase.

Material: inox, plastic

Dimensiuni: cuțit de bucătărie - lama 19,5 cm, cuțit pentru pâine - lama 19,5 cm, cuțit de tranșare - lama 19,5 cm, cuțit universal - lama 11,5 cm, cuțit pentru legume - lama 8 cm

BANQUET gama completa pentru bucataria Dumneavoastra
Sub numele de brand pentru articolele de uz casnic BANQUET, veţi găsi o gama completă de produse pentru prepararea de mâncăruri şi băuturi, aranjarea mesei, depozitarea de materii prime şi mancaruri gata făcute. Dupa mai mult de 5 ani pe piaţa Cehă, marca a obtinut un număr mare de clienţi satisfăcuţi.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?