Cratiţă din aluminiu cu capac GRANITE, BANQUET, volum 4,2 l

Cod: 1459302
Transport gratuit

Cratiţă din aluminiu cu capac GRANITE, BANQUET, volum 4,2 l

Cod: 1459302
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Oale cu suprafață antiaderentă

Încă nu v-ați decis?

Căutați alte produse din aceeași categorie Articole bucătărie , Oale cu suprafață antiaderentă , Oale , Prepararea mâncării

Cratiţă din aluminiu cu capac GRANITE, BANQUET, volum 4,2 l

  • aspect deosebit
  • suprafaţă antiaderentă cu două straturi
  • oală robustă
  • 3 mărimi practice

Cratița din aluminiu cu suprafaţă antiaderentă cu două straturi va deveni un ajutor indispensabil pentru prepararea meselor sănătoase. Datorită suprafeţei antiaderente puteți prepara mâncăruri fără o picătura de grasime. De asemenea vă va încânta cu aspectul neobișnuit și și designul robust. Cratița vine la pachet cu un capac de sticlă cu mâner de silicon. Cratițele sunt potrivite pentru toate plitele, inclusiv cele cu inducție, însă nu se recomandă spălarea acestora în mașina de spălat vase. Puteți alege din 3 mărimi practice.

Material: aluminiu cu suprafaţă antiaderentă

Dimensiuni:

  • volum 2,3 l - diam. 20 x î. 10,5 cm
  • volum 4,2 l - diam. 24 x î. 12 cm
  • volum 6,2 l - diam. 28 x î. 13,5 cm

BANQUET gama completa pentru bucataria Dumneavoastra
Sub numele de brand pentru articolele de uz casnic BANQUET, veţi găsi o gama completă de produse pentru prepararea de mâncăruri şi băuturi, aranjarea mesei, depozitarea de materii prime şi mancaruri gata făcute. Dupa mai mult de 5 ani pe piaţa Cehă, marca a obtinut un număr mare de clienţi satisfăcuţi.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?