Covor rotund SHAGGY verde

(1 Evaluare)
Cod: 516125201

Covor rotund SHAGGY verde

(1 Evaluare)
Cod: 516125201
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Covoare pentru living

Încă nu v-ați decis?

Căutați alte produse din aceeași categorie Covoare dimensiuni fixe , Textile casnice , Covoare pentru camera copiilor , Covoare pentru living

Covor SHAGGY gri
Transport gratuit
Covor SHAGGY gri
239.99 Lei
1 variantă pe stoc
Covor rotund SHAGGY gri
Covor rotund SHAGGY gri
169.99 Lei
În stoc 2 bucăţi
Afisati
Covor cu dimensiuni fixe UDINESE - bej
Covor cu dimensiuni fixe UDINESE - bej
de la 159.99 Lei
1 variantă pe stoc
Covor cu dimensiuni fixe UDINESE - maro
Covor cu dimensiuni fixe UDINESE - maro
de la 69.99 Lei
1 variantă pe stoc

Covor rotund SHAGGY verde

Covoraș SHAGGY in culoarea verde cu firul lung si pufos, care cu aspectul sau atractiv atrage din prima vedere. Forma rotundă cu o culoare merge perfect in fiecare camera. Covor cu gramaj mare 720 g/m2 are margini din chemlon si inaltimea firelor 12 mm. Printre calitatile sale sunt durata lunga de functionare intretinere foarte usoara.

Parametrii:

  • Material: polipropilenă 100%
  • Gramaj: 720 g/m2
  • Diametru: 120 cm

 

Cum să îngrijim covoarele tip Shaggy în mod corect

 

Întreținerea și curățarea covoarelor „pufoase“ atât de iubite este mai solicitantă decât cea a covoarelor cu fire scurte. Însă, la fel ca și în cazul celorlalte covoare, prevenția este baza, așadar protejarea de murdăria de afară. Folosiți preșuri la toate intrările, acestea având rolul de a reține o bună parte din murdărie și umezeală. Totuși, nu uitați să le curățați în mod regulat, pentru a evita ca acestea să devină o sursă de murdărie pentru interior.

În cadrul întreținerii regulate a covoarelor, cea mai importantă este aspirarea temeinică în mod regulat, ideal de 2-3 ori pe săptămână. Aspiratorul ar trebui să aibă o putere de aspirare suficient de mare pentru a putea aspira și impuritățile din adâncimea covorului. La covoarele cu fibre lungi nu ar trebui folosite capete de aspirare cu perii rotative, deoarece acestea pot deteriora sau chiar rupe fibrele.

Vom avea performanțe mult mai bune dacă, în locul capului clasic și lat de aspirator vom utiliza un cap mai îngust de aspirare, cu ajutorul căruia vom ajunge mai ușor la impuritățile dintre fibrele lungi ale covorului. Este adevărat că ne va lua mai mult timp și energie, dar, având în vedere că aceste covoare au de obicei dimensiuni reduse, este realizabil. Aspirarea ar trebui făcută în toate direcțiile, în cruce. Dacă există multe impurități în covor și acesta are dimensiuni mai mici, recomandăm să-l scoateți afară și să-l bateți, respectiv să-l scuturați (ideal în 2 persoane) și să aspirați bine restul impurităților prin metoda prezentată mai sus.

În cazul covoarelor shaggy din microfibră, întreținerea este mai complicată din cauza materialului utilizat, iar din acest motiv, îngrijirea și întreținerea nu trebuie subestimate. Atunci când pe covor încep să apară urme de aplatizare, mai ales în zonele mai solicitate, apare necesitatea pieptănării acestuia.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?