Covor pentru copii CASTEL ultrasoft 100 x 150 cm

Cod: 53287

Covor pentru copii CASTEL ultrasoft 100 x 150 cm

Cod: 53287
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Covoare pentru camera copiilor
Covor pentru copii CASTEL ultrasoft 100 x 150 cm

Covorul CASTELdin colecția covoarelor pentru copii Ultrasoft cu motiv unic de castel. Covorul va acorda camera copilului la perfecțiune, pe covor putem observa un castel mare și frumos cu prințese, o caleașcă cu cai și chiar un drac. Este moale cu suprafață fină și mătăsoasă catifelată, în partea inferioară se află elemente anti-alunecare. Covorul are dimensiunea de 100 x 150 cm cu posibilitate de spălare în mașina de spălat rufe la temperatura de 30 °C. Printre alte avantaje ale acestuia se numără culoarea stabilă, tratamentul antistatic, conductibilitatea termică și proprietățile antialergice.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs