PROMOȚIA DE AZI: Vestă cu blăniță GRATUIT + transport GRATUIT pentru comenzi peste 199 Lei! Profitați de promoție >

Aparat gogoşi Clatronic CPM 3529 violet

Scrie recenzie
Cod: 16896

Aparat gogoşi Clatronic CPM 3529 violet

Scrie recenzie
Cod: 16896
199.99 Lei
Initial 295.99 Lei
buc
TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI PESTE 199 Lei

Aparat gogoşi Clatronic CPM 3529 violet

Aparatul de făcut gogoși Clatronic este ideal pentru pregătirea delicateselor dulci. Aparatul este dotat cu 3 seturi de forme de copt detașabile cu suprafață antiaderentă - pentru gogoși rotunde, donut și muffine. Turnați aluat în formă, închideți capacul și în curând totul este copt. Aparatul de gogoși are un mâner izolat termic și protecție împotriva supraîncălzirii. Parte a ambalajului sunt 50 buc de bețișoare pentru pregătirea așa ziselor cake pops, sau bile pe băț. Consum de energie: 700 W. Dimensiuni: 21 x 12 x 26,5 cm.

Am testat în locul dvs.!

Am testat pentru Dvs.un aparat de facut gogoasa Clatronic. Aceast ajutator violet va face gogoși, brioșe și bile pe un baston care iubesc copii. Aparat de facut gogosi este echipată cu 3 seturi de matrite de copt interschimbabile - gogoși rotunde, gogoși și brioșe. Cum funcționează, veți vedea în clipul video de pe blog-ul și apoi găsi rețete. Am încercat să coacem în ea brioșe și gogoși.

Evaluare: (0)

Scrieți o recenzie și câștigați valoarea comenzii dvs!
Adăugați recenzia sau fotografia dvs la produsul cumpărat și veți fi inclus în tragerea săptămânală, prin care puteți câștiga valoarea comenzii dvs!
Scrie și câștigă
Mai multe informații
0%
0 x
0 x
0 x
0 x
0 x

Produse asociate

Mulți clienți își comandă și alte produse asociate cu produsele alese. Mai jos găsiți recomandările noastre.

Încă nu v-ați decis?

Căutați alte produse din aceeași categorie Articole bucatarie , Aparate de bucatarie , Pentru gatit si copt - BF , Craciun , Alte aparate de bucătărie , Black Friday , Cadouri de Craciun

Cataloage printate

Inspirați-vă pentru sezonul de toamnă. Accesorii frumoase de interior și ajutoare practice într-un singur loc.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?