Aşternut din frotir EXCLUSIVE de culoare roşie, pat simplu 2 buc

(3 Evaluare)
Cod: 515906403

Aşternut din frotir EXCLUSIVE de culoare roşie, pat simplu 2 buc

(3 Evaluare)
Cod: 515906403
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Cearșafuri frotir

Încă nu v-ați decis?

Căutați alte produse din aceeași categorie Dormitor , Cearșafuri , Cearșafuri frotir

Aşternut din frotir EXCLUSIVE de culoare roşie, pat simplu 2 buc

 • culoare deosebită
 • pentru pat de o singură persoană și pentru pat de două persoane
 • se întreține ușor
 • cu colțuri mari
 • material de calitate

Așternutul din frotir este fabricat din țesătură elastică în variantă buclată (frotir - calitate 190 g/m2) și este potrivit pentru toate tipurile de pat. Pentru ca așternutul de saltea să stea bine, acesta are până la 20 cm lungimea colțurilor. Îl oferim în următoarele dimensiuni pentru pat de o singură persoană și pentru pat de două persoane. Încheiat cu elastic, recomandăm spălare la 40 °C. Produs cehesc.

Material: 80% frotir de bumbac și 20% poliester

Dimensiuni:

 • pat pentru o singură persoană: 90 - 100 x 200 cm
 • pat pentru două persoane: 180 x 200 cm
 

CUM SĂ ALEGEŢI ŞI SĂ ÎMPĂTURIŢI CEARCEAFURILE

Sigur cunoaşteţi această situaţie – puteţi îmbrăca salteaua în cea mai frumoasă lenjerie, însă dacă cearceaful nu se potriveşte, aspectul patului îşi pierde acea scânteie. Este ca şi atunci când nu asortaţi pantofii la o rochie frumoasă. Avem câteva sfaturi pentru Dvs. despre cum să alegeţi cearceafurile.

De ce să alegi cearsaful frotir cu elastic

 

 • foarte elastic
 • se îmbracă bine
 • prezintă o fixare bună

 

 • călduros
 • respirabil și absorbant
 • nu se calcă

 

Cearșafurile frotir sunt foarte apreciate pentru adaptarea de formă, respirabilitate, absobție și căldură înalte. Aceste cearșafuri sunt fabricate de regulă din 80% bumbac și 20% poliester, care oferă țesăturii flexibilitatea corespunzătoare. Nu este necesară călcarea, nu intră la apă și sunt adaptabile ca formă.

Elasticul cusut pe margine asigură îmbrăcarea bună pe saltea. Pentru o siguranță maximă de fixare a cearșafului pe saltea se recomandă cumpărarea Clemelor elastice de prindere care vor preveni sută la sută rularea cearșafului pe pat.

Cearșafurile de pat frotir se recomandă pentru lenjerii de pat din bumbac, crep și flanel, pe de altă parte nu sunt recomandate pentru lenjerii de pat din damasc sau bumbac satinat a căror suprafață extra fină poate fi influențată negativ. Pentru capacitatea lor de încălzire sunt preferate în special în perioadele mai reci.

 

Cearșafurile frotir din seria EXCLUSIVE sunt destinare pentru saltele cu grosimea de până la 20 cm. Cearșafurile frotir din seria GRAND cu colțuri înalte sunt recomandate pentru saltele cu grosimea de până la 30 cm.

 

Cearșaful frotir poate fi spălat la mașina de spălat la temperatura de 40 °C. Înainte de prima folosire se recomandă spălarea de două ori a cearșafului pentru a îndepărta impuritățile din fabricație și vopseaua restantă. La prima spălare are loc desfacerea fibrelor libere și întărirea buclelor din țesătură, ceea ce asigură un aspect mai plăcut și o durată de viață mai lungă.

Pentru cearșaf nu folosiți balsam și evitați călcarea – ambele distrug structura fină de bucle. Uscarea în uscător este posibilă numai pe program economic la temperatură joasă. Agățarea este uscarea optimă. Nu fierbeți, nu călcați la calandru și nu înălbiți cearșafurile. Nu trageți buclele eliberate, tăiați atent cu foarfeca partea excedentară.

 

CLEME ELASTICE

Clemele de prindere elastice pentru cearșafuri vor preveni încrețirea acestora pe pat. Cearșaful va fi întins bine și de fiecare dată la locul său. Utilizarea este foarte simplă pentru toate tipurile de cearșafuri. Oferim clemele de prindere pentru cearșafuri ca set de 4 bucăți.

2499 Lei
2799 Lei
buc

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?