Decojitor mecanic 3 în 1

Cod: 13212

Decojitor mecanic 3 în 1

Cod: 13212
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Feliatoare și răzătoare
Decojitor mecanic 3 în 1
  • structură robustă și stabilă
  • decojire rapidă și eficientă, tăiere și îndepărtare a miezului

Decojitorul mecanic 3 în 1 este ideal nu daor pentru decojirea merelor, dar și perelor sau cartofilor. Trebuie daor să învârtiți manivela, iar mărul se decojește, pulpa o tăiați în bucăți fine, iar în râșniță rămâne doar miezul inutilizabil. Veți aprecia râșnița când decojiți o cantitate mare de mere pentru prepararea prăjiturilor, piureurilor sau fructelor uscate. Economisește timp și energie. Decojitorul mecanic se fixează de blat ușor și rapis cu ajutorul unei ventuze.

Material: inox, plastic

Dimensiuni: cu manetă 30 x 13 x 10,5 cm

Am testat în locul dvs.!

Dacă iubiți prăjiturile cu mere, atunci nu ar trebui să vă lipsească acest aparat practic de curățat merele. Acesta lucrează în două moduri. Fie doar curăță mărul de coajă - aceasta a fost funcția pe care am testat-o pentru rețeta noastră de mere în halat, sau îi scoate și cotorul și îl taie în felii. Puteți să vă convingeți de performanțele aparatului din video-ul de pe blogul nostru.

BANQUET gama completa pentru bucataria Dumneavoastra
Sub numele de brand pentru articolele de uz casnic BANQUET, veţi găsi o gama completă de produse pentru prepararea de mâncăruri şi băuturi, aranjarea mesei, depozitarea de materii prime şi mancaruri gata făcute. Dupa mai mult de 5 ani pe piaţa Cehă, marca a obtinut un număr mare de clienţi satisfăcuţi.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs