Set blăniţă miel din microfibră VIVA 3 buc

Cod: 51901
-42 %

Set blăniţă miel din microfibră VIVA 3 buc

Cod: 51901
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Pături și seturi
Set blăniţă miel din microfibră VIVA 3 buc

Setul Viva din microfibra tip lana incalzeste perfect, chiar si cele mai friguroase persoane. Este fina si foarte moale la atingere datorita microfibrelor calduroase, imita perfect blana mieilor, izoleaza termic si incalzeste imediat. Setul din microfibra tip lana are toate avantajele materialelor moderne - este alergenica si se spala cu usurinta.

Patura are dubla fata - pe o parte microplus cu par fin si pe cealalta imitatie blana de miel SHERPA, cu par inalt. Fata de perna este reversibila, pe o parte SHERPA , pe cealalta microplus, usor de schimbat , se inchide cu fermoar. Pot fi spalate la masina, la o temperatura de 40 °C. Setul din microfibra tip lana include 3 piese: 1 x fata de perna, 1 x cearsaf de pat, 1x patura (vara o imbracati si veti avea o patura usoara si placuta)

Parametri:

  • Material: 100% poliester-microfibra
  • Dimensiuni fata de perna: 70 x 90 cm
  • Dimensiuni cearsaf: 90 x 200 cm
  • Dimensiuni patura: 140 x 200 cm

Tip designerului de interior

Edita Erbsová

Cumpărați doar lenjerie într-o singură culoare? Și nu este păcat? Tocmai lenjeria cu un model sau colorit original este modalitatea cea mai simplă de a da viață sau de a modifica aspectul dormitorului. Este importantă luarea în considerare a culorii mobilierului existent, dar li a pardoselii, pentru ca totul să fie în armonie. Modele nu trebuie să ne sperie ci să ne provoace fantezia! Un rezultat bun va oferi și un somn mai dulce.

INCALZESTE
Produsele care va garanteaza ca nu veti mai tremura niciodata de frig! Placute la atingere si pe corp. Incalzesc, incurajeaza si imbunatatesc starea dumneavoastra de spirit chiar si in zilele cele mai reci.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs